Vizija firme

Osnovna misija preduzeća je da se inovativnim rešenjem i visokim kvalitetom proizvoda pozicionira na lokalnom i svetskom tržištu iznad konkurenenata sa proizvodima slične namene, pri čemu će se konkurentnost ostvariti kvalitetom i povoljnijom cenom

Naš tim čine vlasnik i zaposleni koji poseduju adekvatna znanja i iskustva u oblasti konstruisanja mašina, izrada mašina, automatizacije mašina, pneumatika, elektro tehnika, izrada kalupa alata (cnc obrada), IT tehnologije, social marketinga, autodesk inventor, CAD/CAM, konstruisanje mašina, izrada cnc mašina i dr. Mi smo tim koji konstantno razvija nove proizvode i ideje prateći potrebe krajnjih korisnika širom sveta. Savremeno tržište koje karakteriše dinamičan rast i konstantne promene, zahtevaju od preduzeća da se stalno razvija, pa se poseban fokus stavlja na stručno usavršavanje svih članova tima. Vlasnik preduzeća je odgovoran za razvoj novih ideja koji u saradnji sa inženjerima u preduzeću razvija projekat od inicijalne ideje do krajnjeg proizvoda, a na osnovu završnog projekta majstori vrše izradu, vršeći i kontrolu kvaliteta završnog proizvoda. Tim preduzeća čine mladi članovi, stručnjaci u svojoj oblasti, entuzijasti spremni za pronalaženje novih rešenja i realizaciju novih ideja i cilju razvoja novih proizvoda, a i samog poslovanja i pozicioniranje sopstvenih idejnih rešenja na globalnom tržištu.

Preduzeće je osnovano 1989. godine. Kompanija pokriva celokupni proces proizvodnje ambalaže, od dizajniranja dizajna, izrade 3D modela, izrade alata za pakiranje blistera, pakovanja proizvoda i slanja proizvoda direktno u prodajne lance i tržišta. Od 1989. do danas napravljeno je preko 700 alata za izradu raznih blister ambalaže. Sve mašine u proizvodnom pogonu takođe je projektovao i izgradio vlasnik kompanije. Prateći svetske trendove u proizvodnji, kompanija je u 2015. godini se preregistrovala. Svoje proizvode smo plasirali na tržište okolnih zemalja, Nemačke, Švajcarske,Australije.

Reference

Samo neki od naših mnogobrojnih saradnika:

Osvojene nagrade

Tokom svog postojanja kompanija Palgari osvojila je mnogobrojne nagrade i priznanja iz različitih oblasti. Poslednja nagrada osvojena je na Tesla Festu koju je osvojio naš revolucionarni proizvod - inovativni ražnjić. Za isti proizvod dobili smo i WIPO nagradu (World Intelectual Property Organization) koja je još jednom potvrdila inovativnost našeg revolucionarnog ražnjićem. Na renomiranom Novosadskom Sajmu osvojili smo nagradu za "Najbolju kompaniju u Agrobiznisu". Osvojili smo i prestižnu nagradu "King Michael of the 1st Romania".